Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Σεισμόπληκτοι Ελληνόφωνης Ιταλίας - έκκληση για βοήθεια

Αναδημοσίευση από το www.arcadians.gr

«-- Ο Ελληνοϊταλικός Σύνδεσμος προσφέρεται να υλοποιήσει αμέσως ένα πρόγραμμα ηθικής συμπαράστασης σε 50 τουλάχιστον σεισμόπληκτους νέους. Επιχειρούμε να φέρουμε στην Ελλάδα 50 περιπτώσεις που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη για δυο εβδομάδες με εντελώς δωρεάν παροχή υπηρεσιών μεταφοράς, διαμονής, διατροφής και εκπαιδευτικής απασχόλησης με θέμα την ελληνική γλώσσα ως ξένη γλώσσα.

Κάνουμε έκκληση σε όσους μπορούν να προσφέρουν τις σχετικές υπηρεσίες σε είδος, ΟΧΙ ΧΡΗΜΑΤΑ (λεωφορεία, πλοία, ξενοδοχεία, εστιατόρια) συλλογικούς φορείς και τοπική αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια, Δήμους, Νομαρχίες κλπ να μας απαντήσουν αμέσως ώστε να συντονιστούμε.

ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αλεξανδρής
0039086261615 / 00393356797917

---------------------------------------------------------------------------------------------

Οι σεισμόπληκτοι της Ιταλίας είναι και δικοί μας άνθρωποι, Έλληνες και Αρκάδες, που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Ο πρόεδρος δε του Ελληνοϊταλικού Συνδέσμου Ευάγγελος Αλεξανδρής, είναι και Αρκάς στη καταγωγή, από το Λεωνίδιο Κυνουρίας, και οι δράσεις του για την σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα είναι συνεχείς εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Δικτυακός μας Τόπος κάνει έκκληση στη Νομαρχία Αρκαδίας, στους Δήμους, αλλά και σε ιδιώτες, για να προσφέρουν διαμονή και εστίαση. Επικοινωνήστε όσοι θέλετε να βοηθήσετε νέα παιδιά – Φορείς ή ιδιώτες, με τον Ευάγγελο Αλεξανδρή στα τηλέφωνα και στο email που βλέπετε από πάνω.


Arcadians
Βασίλης Αναστασόπουλος
Πάνος Βασιλείου