Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Ελεύθερος Τύπος - έκλεισε μία ιστορική εφημερίδα



Aγαπητοί φίλοι

Σήμερα 22/ 6/ 2009, εντελώς απρόσμενα και αιφνιδιαστικά, ανακοινώθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας της ιστορικής εφημερίδα μας, Ελεύθερος Τύπος. Αισθανόμαστε όλοι τουλάχιστον συντετριμμένοι για αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις, που αφορούν όλους μας, συνεπώς και τους αναγνώστες του ΕΤ Κυνήγι. Νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε όλους εσάς, αναγνώστες, επιχειρηματίες, διαδικτυακές ιστοσελίδες, τα άλλα έντυπα του χώρου και τις κυνηγετικές οργανώσεις για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια προς τις κοινές προσπάθειες και στόχους. Για όλους εμάς, η δική σας –καθ’ οποιονδήποτε τρόπο βοήθεια - αποτέλεσε μέχρι σήμερα το οξυγόνο για την δημοσιογραφική μάχη προάσπισης του κυνηγιού και της κυνηγετικής μας αξιοπρέπειας. Ένα θερμό ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε – τούτες τις δύσκολες στιγμές - να σας απευθύνουμε με σεβασμό, ιδιαίτερη εκτίμηση και συναδελφική αλληλεγγύη.

Ελπίζουμε ότι εσείς θα συνεχίσετε να εργάζεστε για τα ιδανικά εκείνα που μας οπλίζουν με θάρρος τούτες τις σκληρές εποχές, ώστε να μαχόμαστε για πατροπαράδοτες αξίες όπως είναι το κυνήγι.

Ίσως κάποτε ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας ίσως και όχι…

Ένα ωστόσο είναι βέβαιο.
Ότι καθένας από εμάς αποτελεί μια ξεχωριστή αξία στην κοινωνία μας - την κυνηγετική αλλά και την ευρύτερη - και ως εκ τούτου υπό αυτήν την έννοια πρέπει να συνεχίσει να μάχεται συμπληρώνοντας τα κενά εκείνων που φεύγουν…


Με κάθε εκτίμηση

Απόστολος Αντωνάκης &
Συντακτική ομάδα του ΕΤ- Κυνήγι
-------------------------------------------------------------------------------
Εδώ το blog των δημοσιογράφων του Ελεύθερου Τύπου.

Η φωτό είναι από το ένθετο "Τύπος - Κυνήγι" της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2009 που δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ...