Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Παρουσίαση κυνηγετικών ομάδων

Υπήρχε ένα πολύ καλό (κατά την γνώμη μου) blog για το κυνήγι στην Αρκαδία. Το φιλοξενούσαμε με link όπως και άλλες σελίδες και blogs.

Διαπίστωσα ότι κατέβηκε. Δεν ξέρω αν είναι προσωρινό αυτό ή όχι. Σε κάποιο από τα post του blog αυτού, είχα διαβάσει ότι σκόπευε να παρουσίαζε κυνηγετικές ομάδες αγριογούρουνων. Στάθηκα στην ιδέα αυτή που μου άρεσε και σκοπεύω να την υλοποιήσω. Για να γίνει αυτό, απαραίτητη είναι η συνεργασία των ομάδων που βρίσκονται στο βουνό τα Σαββατοκύριακα για τον κάπρο.

Για τον σκοπό αυτό, έχω έλθει σε επαφή με μερικές ομάδες, άλλες γνωρίζω προσωπικά και άλλες έχω ακούσει από φίλους κυνηγούς. Δίνοντας το λόγο σε κυνηγούς, μπορεί να προκύψουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για το κυνήγι αυτό, μπορεί και όχι. Είναι όμως σίγουρα ενδιαφέρον να μάθουμε όλοι μας, πως λειτουργούν οι ομάδες αυτές – συνήθως κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τι δυσκολίες αντιμετωπίζουν στο βουνό, αν έχουν προβλήματα με τις τοπικές κοινωνίες, αν τηρούν τους κανονισμούς περί κυνηγίου και άλλα θέματα που θα τα φέρει η συζήτηση.

Την παρουσίαση αυτή θα την αρχίσουμε με τον κ Δημήτρη Σωτηρόπουλο, τον δημιουργό του δικτυακού τόπου του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης. Αξίζει επίσης να αναφέρουμαι τον κ. Αριδά Παναγιώτη, τον πρόεδρο του ίδιου Συλλόγου που έφερε και πάλι στην Πελοπόννησο (κυριολεκτικά) τον κάπρο।

Δεν υπάρχουν σχόλια: