Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Άγριο ξύλο στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου !!!!

Άγριο ξύλο έπεσε στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου ανάμεσα στους προέδρους του Πύργου Ηλείας και της Δημητσάνας Αρκαδίας στην τελευταία Γενική Συνέλευση.

Ήσαν τόσο άγριες οι συνθήκες που επικράτησαν στην αίθουσα που εκτός από το ανελέητο γρονθοκόπημα ανάμεσα στους δύο προέδρους, διαλύθηκαν τραπέζια καρέκλες κ.α. Φαρ Ουέστ έγινε η Πάτρα !!

Η αιτία
Ο κυνηγετικός σύλλογος Πύργου έσπειρε χωράφι στην ορεινή Αρκαδία και συγκεκριμένα στο Ψάρι Ηραίας.

Ο πρόεδρος της Δημητσάνας ρώτησε τον πρόεδρο του Πύργου με ποια δικαιοδοσία σπέρνει χωράφι σε άλλο νομό. Άναψαν τα αίματα και ο πολιτισμός γνώρισε ανεπανάληπτες στιγμές !!

Μάλιστα ο πρόεδρος του Πύργου δικαιολόγησε την σπορά λέγοντας πως την έκαναν για πέρδικες!! ενώ ο δημητσανίτης πρόεδρος ισχυρίσθηκε ότι θα υπάρξει μελλοντική λαθροθηρία αγριογούρουνων !!

Ρώτησα φίλο μου κυνηγό στο Ψάρι (με είχε βοηθήσει παλαιότερα σε κάποιες συνεντεύξεις) τι ξέρει για τις σπορές. Μου απάντησε πως δεν γνώριζε τίποτα το ιδιαίτερο, απλά είχε ακούσει από συμπατριώτες του πως είχαν πάει κυνηγοί από τον Πύργο και έσπειραν σε κάποιο χωράφι.

Ρώτησα επίσης συναδέλφους που ήσαν παρόντες στο επεισόδιο της Πάτρας και μου το επιβεβαίωσαν. Μάλιστα μου είπαν ότι ο πρόεδρος του Πύργου κυνηγά συνήθως αγριογούρουνα.

Θα δημοσιεύσει άραγε η Ομοσπονδία Πελοποννήσου κάποια ανακοίνωση με τα ακριβή γεγονότα; Μήπως πρέπει να διαγράψει από τις τάξεις της και τους δύο προέδρους και να τους επιβάλλει τις ποινές που προβλέπονται από το καταστατικό της;

Τέτοια γεγονότα και μάλιστα προερχόμενα από προέδρους συλλόγων δεν τιμούν κανένα, πόσο μάλλον τους ίδιους – που αν είχαν την ευθιξία θα είχαν υποβάλει τις παραιτήσεις τους.

Παρακαλώ να μην διαψεύσει κανείς τα γεγονότα διότι θα τον μαλώσω……….