Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Αρκαδικά προεκλογικά - του "αρχιτέκτονα" Καλλικράτη

Διαβάσαμε πρόσφατα για το χρίσμα που έδωσε το ΠΑΣΟΚ της Αρκαδίας στον καθηγητή και πρώην ευρωβουλευτή Παρασκευά Παρασκευόπουλο για τον Δήμο Γορτυνίας.

Διαβάσαμε επίσης την δήλωση στήριξης που έκανε ο Γιώργος Μπαρούτσας, πρόεδρος ΤΕΔΚΑ, Δήμαρχος Τρικολώνων κτλ. προς το πρόσωπο του Παρασκευόπουλου που τον στηρίζει λέει και χαίρεται επίσης και χαμογελά πατέρα!!

Τι στήριξη ακριβώς θα παράσχει ο Γιώργης στον Παρασκευά δεν γνωρίζω και κανείς δεν γνωρίζει. Μία δήλωση έκανε ο άνθρωπος που δεν στοιχίζει και τίποτα. Ερωτώ λοιπόν τα πασόκια της νομαρχιακής που όλα τα σφάζουν με το μαχαίρι και με τη βούλα:

Υπογραφές έπεσαν για το χρίσμα του Παρασκευά Παρασκευόπουλου; Τι; Όχι;

«Ο Γιώργης είναι πονηρός και αυτά που λέει μην τα τρώς», λέει το γνωστό άσμα και ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή μας. Ο Γιώργης λοιπόν, δεν έβαλε καμία υπογραφή πουθενά, μία απλή δήλωση έκανε, όπως κάνουν άλλωστε τα φιλαράκια όταν βρίσκονται εν ευθυμία!!

Την τελευταία του κουβέντα δεν την είπε ακόμα όμως που δεν θα είναι άλλη από: «ναι, θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας». Και τότε θα αναγκαστεί και ο κυρ Παρασκευάς να τον στηρίξει για να ανταποδώσει το καλό!!

Κάπως έτσι οι παρέες γράφουν ιστορίες και περνάμε όλοι μας καλά στους χαλεπούς καιρούς.

Εμείς οι βουνίσιοι, από τα ψηλά διάσελα και τα κορφοβούνια, ενταχθήκαμε στον δήμο Τρίπολης. Άλλα γέλια και εκεί από τους νομαρχιακούς νεοφιλόσοφους για την Ντρομπολιτσά και τα χρίσματα.