Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ανέκδοτο: Δελτίο Τύπου της Κ.Σ.Ε. !!

Ναι, είναι είδηση, χρειάστηκε μόνο μία εβδομάδα η Γενική Συνομοσπονδία Ελλάδας για να δημοσιεύσει στη σελίδα της Δελτίο Τύπου από την παρουσίαση του προγράμματος «Άρτεμις», που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Για μένα αυτή είναι η είδηση και όχι η παρουσίαση του «Άρτεμις» που «στέφθηκε από επιτυχία» σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Συνομοσπονδία έχει τους κατάλληλους ανθρώπους «φαντάζομαι» που θα «τρέξουν» με χαρά και ευτυχία το χαρμόσυνο συμβάν και θα ανακυκλώσουν το χάπι περί αγώνων μεγάλων και άλλων μπουρδολογιών που συνοδεύουν πάντοτε τις κινήσεις της.

Χορτάσαμε από λόγια αλλά στο ρεζουμέ δεν προχωρούν. Φυλάνε καλά ως φαίνεται τα κρυμμένα μυστικά, «τις μυστικές συναντήσεις», την «μυστική αποστολή» - και αναρωτιέμαι: «μήπως φυλάνε και το άγιο δισκοπότηρο και πίνουν μόνοι τους από δαύτο;».

Συγχώρα με Ίππιε Ποσειδώνα των πηγών και των λιμνών, αλλά για πες μου, με αυτούς τους λειχοπίνακες θα προχωρήσουμε; Τους συμβιβασμένους;

Αφού ξέρουμε και ξέρουν, ελάχιστα θα χάσουμε και φέτος. Ελάχιστα όπως κάθε χρόνο από τότε που «διοικούν». Και τα ελάχιστα γίνονται πολλά. Και όμως, κάθε χρόνο μιλάνε για νίκες, για τρόπαια που στήνουν.

Στο τόπο αυτό τελικά τα λόγια έχουν χάσει το αληθινό τους νόημα. Επειδή όμως τα έργα μένουν, δείτε στο λινκ εδώ, τον αγώνα των κυνηγοπατέρων σας…..