Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΚΟΜΑΘ - Γεώργιος Τρίχας


Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, έχασε τη ζωή του την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 σε ηλικία 46 ετών ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και Συντονιστής των Θηροφυλάκων της Θράκης Γεώργιος Τρίχας. Η Ομοσπονδία μας, η ΚΣΕ και ο Κ.Σ. Κομοτηνής συμπαραστάθηκαν, κατά το δυνατόν, σε όλη την περίοδο της άνισης μάχης του και εκτιμούμε πως πρέπει να το κάνουμε και στο μέλλον, μιας που ο Γιώργος άφησε πίσω του άνεργη γυναίκα και μια κόρη μόλις τεσσάρων ετών.

     Γνωρίζουμε, φυσικά, πως όλοι περνάτε-περνάμε μια τραγική οικονομική κατάσταση. Παρόλα αυτά, η κυνηγετική οικογένεια πάντα έβρισκε τη δυνατότητα να στηρίξει από το υστέρημά της αυτούς που είχαν ανάγκη, πόσο μάλλον όταν αυτοί ήταν και οι ίδιοι μέλη της. Για αυτό παρακαλούμε και εσείς να ενισχύσετε την οικογένεια του Γιώργου καταθέτοντας έστω και ένα ευρώ στο λογαριασμό της Αγροτικής Τράπεζας 1920103862724 στο όνομα Δαλκίδη Αναστασία (σύζυγος του Γ. Τρίχα).

      Όλοι θα τον θυμόμαστε για τον εξαίρετο χαρακτήρα του, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί του, την οργανωτικότητά του και την σπουδαία παραγωγή έργου στην πάταξη της λαθροθηρίας και την προστασίας της άγριας πανίδας.

Ο Γιώργος ήταν ένα λαμπρό παιδί της κυνηγετικής οικογένειας

.