Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά κ Νήσων βραβεύει συνειδητοποιημένους κυνηγούς !!!!

Διαβάσαμε σε blogs και σε forums για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά και Νήσων (!) που βράβευσε ένα σύλλογο συνειδητοποιημένων κυνηγών, φυσιολατρών κλπ. Μας προβλημάτισε ο βαρύγδουπος τίτλος και είπαμε: «δεν το ψάχνουμε λίγο το θέμα;»

Ωραίες είναι οι βραβεύσεις, αναγνωρίζουν το έργο σου βρε αδελφέ, σκύβεις την κεφαλή, σου φοράνε κι ένα κολάρο με σπουδαίες λέξεις τυπωμένες στο παράσημο, λένε οι παρευρισκόμενοι λόγια που φέρνουν δάκρυα στα μάτια, χειροκροτεί από κάτω και ο βασανισμένος λαός, και άπαντες μετά πάνε για ύπνο φχαριστημένοι.

Η ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιά, οργάνωση μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική, κάτι σαν ΜΚΟ δηλαδή, φέρει τον πιασάρικο τίτλο της ΟΥΝΕΣΚΟ, προφανώς για να συγκινήσει τα πολυπληθή μέλη της. Μήπως όμως λέγω, μήπως είναι ΟΥΝΕΣΚΟ μαϊμού;

Μα Πειραιά και Νήσων μόνο; χάθηκε να έγραφε και Πελοποννήσου και Ιονίου πελάγους;

Ο κάθε πικραμένος καρβέλια ονειρεύεται Πάνα, ας του δώσουμε λοιπόν ότι ευχαριστεί την ψυχούλα του. Όλοι πασχίζουν για λίγη αναγνώριση, ας τους την χαρίσουμε.

Στο λινκ που ακολουθεί, διαβάζετε την σελίδα της αληθινής ΟΥΝΕΣΚΟ Ελλάδας – υποκατάστημα της Παγκόσμιας ΟΥΝΕΣΚΟ με έδρα την Αθήνα.
http://www.unesco-hellas.gr/gr/default.htm

Στο λινκ που ακολουθεί διαβάζετε την σελίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ της ορίτζιναλ με αναφορές και στο γραφείο της στην Ελλάδα
http://www.unesco.org/nac/index.php?lc=F&rid=300&module=national_commissions

Στο λινκ που ακολουθεί διαβάζετε την σελίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ μαϊμού; του Πειραιά και των Νήσων !!!
http://www.unesco-pireas.gr/


Σχώρα με Πάνα, η βλακεία ορισμένων "ηλεκτρονικών κυνηγών" είναι ανίκητη.................