Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Οι "μαϊμουδιές" φέρνουν γκρίνια ...

«Κατάθεση ψυχής» από την πλευρά των «καλών». Από κυνηγετικό forum

------------------------------------------------------------
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με το φίλο Μυθοπλάστη για το κείμενο πως είναι κατασκευασμένο και με συρραφές .
-------------------------------------------------------------
Τώρα μάλλον
Ο πρόεδρος δεν γράφει ότι είναι παραποιημένο.
Λέει ότι είναι μονταρισμένο για να διαβάσουμε ότι μας ενδιαφέρει δηλ ότι αφορά το κυνήγι!!!!!! Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι πλαστό!!!!!

(ΥΓ) Και βέβαια έχει σημασία αν είναι ο ίδιος διότι δείχνει ότι έχει κάποια συμφέροντα!!!! (εδώ αναφέρεται στον Μυθοπλάστη)
--------------------------------------------------------------
Τώρα για το μυθοπλάστη δεν με ενδιαφέρει ούτε η γνώμη του ούτε τα συμφέροντα που αποσκοπεί
--------------------------------------------------------------

Τι συμφέροντα άραγε εξυπηρετεί ο «Μυθοπλάστης» - η αφεντιά μου δηλαδή, που τόλμησε και αμφισβήτησε ένα κουρελόχαρτο «συνειδητοποιημένων» κυνηγών; Πως τολμά κάποιος που δεν ανήκει στην «αγία ομάδα» να έχει ανεξάρτητη άποψη και διαφορετική από την επικρατούσα;

Τις γκεμπελικές μεθόδους πολλοί τις μίσησαν και πολλοί τις υιοθέτησαν για να κρύψουν την ανεπάρκειά τους, τα λάθη τους, την εξαπάτηση προς τρίτους. Όταν λοιπόν κάποιος δεν έχει τι να σου προσάψει σε αυτά που αποκαλύπτεις, πετάει ένα σκόρπιο «δεν ξέρω που αποσκοπούν τα συμφέροντα του Μυθοπλάστη» ή το άλλο, «δείχνει ότι έχει κάποια συμφέροντα». Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Λυπάμαι μόνο που «συνειδητοποιημένοι κυνηγοί» θα μεταλαμπαδεύσουν τις αρχές τους σε νέους κυνηγούς όπως διατείνονται μέσα από την υπό δημιουργία σχολή τους. Θα τους διδάξουν και ήθος φαντάζομαι, και την ακριβή αλήθεια - και πιθανότατα πώς να συρράπτουν και να διοχετεύουν γνωστές απόψεις σαν «ντοκουμέντα» που θα κάνουν «πάταγο» στην κυνηγετική οικογένεια.

Πόσο διαφορετικά όμως θα ήσαν τα πράγματα, αν μέσα από τα κείμενα μου ή τις απόψεις μου, γεμάτος «οργή», φώναζα κι εγώ «Χαίρε Καίσαρ». Έκανα το «λάθος» όμως και δεν χειροκρότησα, έπεσα στο ολέθριο ατόπημα και διαφώνησα, έσφαλλα διότι βάδισα κόντρα στο ρεύμα μίας φιλόδοξης παρέας καταθέτοντας τις επιφυλάξεις μου.

Δεν είναι κακό να είναι κάποιος φιλόδοξος. Κακό είναι να είναι κανείς «Καίσαρ» και να μην έχει όλη τη Σύγκλητο με το μέρος του για να την ελέγχει.

Τα αιώνια προβλήματα της «δημοκρατίας» …